kopoly-2-tuinakezeleshu
kopoly-3-tuinakezeleshu
KÖPÖLYÖZÉS

A köpölyözés egy ősi kínai terápiás módszer, melynek során vákuumos poharat/ köpölyt helyezünk a bőrre. A forró levegővel telt köpölycsésze belsejében lévő negatív nyomás hatására a bőr és a hozzá tartozó képletek és a lágy részek megemelkednek, bedomborodnak a pohárba. A köpölyözést nemcsak olyan testfelületeken alkalmazzuk, ahol mélyebb és erőteljesebb fájdalmak jelentkeznek, hanem adott esetben akupunktúrás pontokon is.

Több fajtája létezik: egyszerű, szívó, hólyaghúzó, csúsztatott, véreztetéses és villám köpöly, amelyeknek kiválasztása és alkalmazása függ a betegség jellegétől és stádiumától.

A köpöly anyaga lehet: Szaru, bambusz, kerámia, de leginkább kifejezetten erre a célra használatos, több méretben is beszerezhető üveg. Ebben jól láthatók a lezajló folyamatok, valamint könnyen tisztán tartható.

Előnyei:

    • Egyszerű, olcsó, és széles körben alkalmazható,
    • Hatása gyors és tartós,
    • Nincs mellékhatása,
    • Növeli a szervezet ellenálló képességét,
    • Kiválóan alkalmas megelőzésre.

A köpölyözés hatásmechanizmusa:

A köpölyözés külső, fizikális gyógymód, melynek során a vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ezáltal friss vér és több oxigén áramlik az adott területre. Alkalmazása során az elhasznált vér, valamint a nyirok- és anyagcsere végtermékei a véráramba kerülnek, és a vesék irányába áramlanak.

A szervezetben intenzív méregtelenítési folyamat indul be, ezáltal kitisztulnak a kötőszövetek is a felhalmozódott salakanyagoktól. A vákuum szívóhatásával előidézett vérbőség hatására javul a bőr, izom, valamint a területhez tartozó belső szervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje is. A helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza az energia (Qi) szabad áramlását.

A köpölyözés a Qi ingerlésének egyik legerősebb módja, gyakorisága mindig a betegség jellegétől és stádiumától függ.

Megelőzésként félévente, évente egy 8-10 kezelésből álló kúra ajánlott. A köpölyözéssel csodákat érhetünk el a testi és lelki frissesség visszaállításában.

áraim

1 alkalom állapotfelmérés + kezelés (80 perc) – 15.000 Ft

1 alkalom kezelés (50 perc) – 10.000 Ft

1 alkalom kezelés (80 perc) – 15.000 Ft

ajándékkártya

1 alkalmas ajándékkártya
MOST kedvezményes áron: 10.000 Ft

Az ajándékkártyák érvényességi ideje:
jelenleg korlátlan

Keretek

Bejelentkezés

Bejelentkezni telefonon, a +36-70-427-4008 telefonszámon tudsz.

Lemondási feltételek

A kezelést megelőző 24 órával korábban mondhatod le díjmentesen az alkalmat.

fizetési lehetőségek

Fizetni készpénzben a helyszínen, vagy átutalással az alábbi számlaszámra: 11773346-00295048 (OTP) tudsz.

itt dolgozom

Jógastúdió és Egészségközpont

Gárdony, Tompa köz 4.

okleveleim