FÜLAKUPunktúra

A fül kezelésének története egyidős a hagyományos kínai orvoslással, erre utaló leírásokat régi selyemre írt orvosi feljegyzések is tartalmaztak. A „Sárga Császár”orvosi könyvében külön fejezet foglalkozott a füldiagnosztikával, annak tűkkel való kezelésével és a fülakupresszúrával. Ebben az összefoglaló és magyarázó műben a fület a test egy olyan részének tartották, amely az energiavezetékek által, kapcsolatban állt az egész szervezettel és a belső szervekkel, ugyanis az összes yang meridián elhalad a fülkagyló mellett. Későbbi orvosi művek említést tesznek még a fülkagyló pontszerű kiégetéséről és a kis csodatűk eredményes használatáról.

Miután az Egészségügyi Világszervezet (WHO) az 1970-es években elismerte hivatalos gyógymódnak az akupunktúrát, Európában és Amerikában széles körben elterjedt és sikeresen alkalmazott orvosi módszer lett többek között a szenvedélybetegek kezelésében. Nemzetközi szakirodalom orvosi tanulmányok, tudományos lapok adták közre a füladdiktológiával elért eredményeket.

A fülön található akupunktúrás pontok tűvel történő kezelését fülakupunktúrának nevezzük, más mechanikai módszerrel történő ingerlését pedig, fülakupresszúrának.

A fülakupunktúrával hatékonyan és gyorsan látványos eredményeket tudunk elérni. A kezelés harmóniába hozza testünket, lelkünket, jobb lesz a szervezet vérkeringése, energiaáramlása. Ellazulunk, jobban alszunk, csökken az étvágy, normalizálódik a vérnyomás, megszűnik a cukoréhség. A belső szervek hatékonyabban méregtelenítenek.

A szervezet erőre kap, beindulnak a test öngyógyító folyamatai, és képes lesz leküzdeni a kezdeti stádiumban lévő különféle problémákat, betegségeket.

A kezelés történhet:

    • normál tűvel,
    • tartós tűvel,
    • tű helyett pici mágnes golyókkal, vagy erre a célra alkalmas magvakkal, amelyek a tűkhöz hasonlóan hatnak.

A tartós tűkkel végzett fülakupunktúra hatékonyan, fájdalommentesen segít megszüntetni a panaszokat. A tű 1 mm illetve 1,5 mm hosszú, mely bőrszínű tapasszal van leragasztva (alig észrevehető). A behelyezett tűvel a mindennapi tevékenységek zavartalanul végezhetők.

áraim

1 alkalom állapotfelmérés + kezelés (80 perc) – 15.000 Ft

1 alkalom kezelés (50 perc) – 10.000 Ft

1 alkalom kezelés (80 perc) – 15.000 Ft

ajándékkártya

1 alkalmas ajándékkártya
MOST kedvezményes áron: 10.000 Ft

Az ajándékkártyák érvényességi ideje:
jelenleg korlátlan

Keretek

Bejelentkezés

Bejelentkezni telefonon, a +36-70-427-4008 telefonszámon tudsz.

Lemondási feltételek

A kezelést megelőző 24 órával korábban mondhatod le díjmentesen az alkalmat.

fizetési lehetőségek

Fizetni készpénzben a helyszínen, vagy átutalással az alábbi számlaszámra: 11773346-00295048 (OTP) tudsz.

itt dolgozom

Jógastúdió és Egészségközpont

Gárdony, Tompa köz 4.

okleveleim