KÍNAI TALPMASSZÁZS

A talpmasszázs (zónaterápia) napjainkban egy igen elterjedt alternatív terápiás eljárás. Már több ezer évvel ezelőtt a legtöbb ősi kultúrában létezett valamilyen formában, mint különféle betegségek kezelésének egyik módja.

A hagyományos kínai orvoslás is megőrizte a reflexológia alapját képező reflex-zóna térképet, mely pontos útmutatást nyújt arról, hogy hol találhatók a különböző szerveknek megfelelő reflexpontok a talpon.
A reflexológia arra az elvre, felismerésre épül, hogy minden szervünk összeköttetésben áll a testünk egy-egy meghatározott területével, az úgynevezett reflexzónákkal. A reflexzónák ingerlése, nyomása hatással van a neki megfelelő szerv működére. Egészségünk a szervezet belső egyensúlyától, illetve annak megőrzésétől függ. Ez az egyensúly a testünk energiáinak szabad, akadálytalan áramlásának biztosításával érhető el. A reflexológia alapvető célja az energia csatornák megtisztítása, az életerő és az életenergia szabad áramlásának biztosítása, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusainak beindítása.

A reflexológia segítségével fokozható a test energiáinak szabad áramlása, ezáltal biztosítva a szervezet egyensúlyi állapotát. A zónaterápia serkenti a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, segíti a salakanyagok kiürülését a szervezetből. A reflexológia alkalmazása során a kezelés hatására endorfinok termelődnek, amelyek csökkentik a fájdalmat és a stressz káros hatásait. A terápia az egész szervezetre kedvező hatással van, elősegíti a relaxációt. A talpmasszázs nem csak különleges betegségek kezelésére alkalmas, hanem a szervezet betegségekkel szembeni ellenálló képességét is fokozhatjuk segítségével. A reflexzóna masszázsnak megvan az az előnye, hogy a kezelés eredménye hihetetlenül gyorsan jelentkezik: nagyon gyakran néhány perc alatt csillapítja, vagy akár teljesen megszünteti a fájdalmat, és a betegség egyéb tüneteit, mindezt mellékhatások nélkül

áraim

Minden kezelésem ára: bruttó 9.000 Ft/ 50 perc

bérletek

5 alkalmas bérlet: 40.000 Ft
10 alkalmas bérlet: 70.000 Ft

A bérletek érvényességi ideje:
jelenleg korlátlan

ajándékkártya

1 alkalmas ajándékkártya
MOST kedvezményes áron: 8000 Ft

Az ajándékkártyák érvényességi ideje:
jelenleg korlátlan

Keretek

Bejelentkezés

Bejelentkezni telefonon, a +36-70-427-4008 telefonszámon tudsz.

Lemondási feltételek

A kezelést megelőző 24 órával korábban mondhatod le díjmentesen az alkalmat.

fizetési lehetőségek

Fizetni készpénzben a helyszínen, vagy átutalással az alábbi számlaszámra: 11773346-00295048 (OTP) tudsz.

Hamarosan elérhető lesz nálam a bankkártyás fizetés és SZÉP Kártya elfogadó hely is leszek!

itt dolgozom

Jógastúdió és Egészségközpont

Gárdony, Tompa köz 4.

Calendula stúdió

Budapest, Bartók B. út 79.